Социални Мрежи и SMM*ph

phБизнес идеи

Имидж в социалните мрежи – защо е препоръчително да бъдем харесвани

Имате фирмена страница във Facebook, но не знаете как да я използвате? Чули сте вече за Google+ и не знаете дали да си направите профил и там? Не сте сигурни дали Вашите клиенти биха се запалили по Twitter?
Социалните мрежи са изгоден инструмент не само за популяризиране дейността на бизнеса онлайн или за привличане на повече потенциални клиенти към уеб страницата Ви. Използвани по подходящ начин, социалните мрежи са най-ефективният начин за анализиране на продукта или услугата, която предлагате. Добрият клиент цени възможността за  директен контакт с фирмата, от която купува; а изграденият по този начин канал за комуникация може да се превърне в силен маркетингов инструмент.
Динамиката на кампаниите за социалните мрежи се определя главно от вида дейност на фирмата и от избрания канал за комуникация (Facebbok, Twitter, Google+ и др.). В зависимост от задачите, които си поставя конкретният малък или среден бизнес, се моделират кампаниите и се определят честотата и актуалността на съдържанието. Не бива да се забравя, че добрият тон на общуване при провеждането на избраната стратегия е просто задължителен!  
Разбира се, маркетинг стратегиите, осъществявани чрез Facebook, Twitter или Google+ могат да се комбинират с добре моделирани AdWords кампании или допълнително да се seo оптимизират.

 

*SMM от англ. Social Media Marketing - Маркетинг в социалните мрежи

Услуги

Image 1 Уеб Дизайн Вашата фирма се нуждае от подобаващо представяне в интернет?
Image 2 Оптимизация за търсачки Вашият сайт в топ резултатите на Google. Оценка и анализ на трафика.
Image 3Уеб маркетинг и SEM Платена реклама в Google. Изграждане и управление на AdWords кампании.
Image 3Социални мрежи и SMM Важна ли е сързаността на сайта Ви с Facebook, Twitter & co?Прочетете тук.
Image 3Графичен ДизайнПечатна реклама. Външна реклама. Брандиране на автомобили и още...
Image 3Домейн и ХостингПакетът ни от услуги се допълва от домейн и хостинг на ниски цени.