Домейн & Хостингph

phуеб маркетинг

Какво е "Хостинг" и какво "Домейн"?
Защо са ми необходими, за да имам уеб сайт?

"Уеб хостинг" е процесът на запеметяване съдържанието на интернет страници на уеб сървър - специален мощен компютър. Целта на хостинга е сайтът да е достъпен в интернет по всяко време и от всяко място. Бързият и надежден уеб хостинг е основна предпоставка за успеха на Вашия сайт. Според статистически проучвания, потребителите на интернет сърфират средно по 30 секунди върху един сайт. Извод: колкото по-бързо един сайт се зарежда, толкова по-голяма е вероятността потенциалният потребител да остане и съответно купи от него. Основен Google aнализ е достатъчен, за да се определи бързината на зареждане на интернет страницата.

"Домейн" е адресът на Вашата интернет страница. Както в реалния живот, всяка сграда си има номер - така и уеб сайтовете в мрежата си имат адрес. За да посети даден сайт, потребителят трябва да знае домейна му. За да попадне на желаната страница, трябва да въведе адреса в браузъра си. Това е единият от начините да се намери даден сайт с нужната информация - директно въвеждане на домейна. Другият много по-често употребяван начин е чрез интернет търсачка като Google – потребителят търси информация за услуга или продукт. За да стигне до Вашата интернет страница, тя трябва да е seo оптимизирана.

Собственикът на сайт в интернет пространството трябва да притежава имота, тоест хостинга и адреса, тоест домейна. За да не се налага да ползвате услугите на много различни фирми, преди страницата Ви да е онлайн, ние ще се погрижим за всичко. Вие реално ще профитирате, защото ще спестите излишни нерви и пари, тъй като нашите цени за домейн и хостинг са наистина изгодни.

Услуги

Image 1 Уеб Дизайн Вашата фирма се нуждае от подобаващо представяне в интернет?
Image 2 Оптимизация за търсачки Вашият сайт в топ резултатите на Google. Оценка и анализ на трафика.
Image 3Уеб маркетинг и SEM Платена реклама в Google. Изграждане и управление на AdWords кампании.
Image 3Социални мрежи и SMM Важна ли е сързаността на сайта Ви с Facebook, Twitter & co?Прочетете тук.
Image 3Графичен ДизайнПечатна реклама. Външна реклама. Брандиране на автомобили и още...
Image 3Домейн и ХостингПакетът ни от услуги се допълва от домейн и хостинг на ниски цени.